Wat een prachtige plaats om op te treden! Was je erbij? Heb je gekeken hoe de villa er van binnen uitzag? Het was alsof je met het binnenstappen door een tijdmachine was gestapt. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken! Buiten in de tuin stond 16 september een heerlijk briesje met een fijn najaarszonnetje. In diezelfde tuin waren beelden te bewonderen. Voor een klein, maar geïnteresseerd publiek hebben we 9 nummers kunnen laten horen. Het was voor ons even wennen aan het zingen in de buitenlucht, dat doen we eigenlijk nooit omdat we elkaar dan niet zo goed kunnen horen. Ook was onze ‘dude’ Sander er niet bij dus we misten de Vocal Percussion. Al met al was het fijn om daar op te treden bij die statige villa!

 

 

 

 

 

Zo! De eerste repetities zitten er al weer op! Tijd om weer eens op te treden en wel tijdens de Kunst & Cultuurroute van Moerdijk.
Op 16 september is de prachtige Villa d’ Engelenburgh te Fijnaart opengesteld van 11:00u tot 17:00u. Stacked zal om 15.30u optreden (helaas zonder de Vocal Percussion van onze ‘dude’ Sander, maar zeker niet minder leuk!). Tevens zijn er in de tuin bronzen beeldhouwwerken te bezichtigen van Rien Joosen en handgemaakt keramiek van Annelies van Tetering. In de bibliotheek zijn illustraties te bewonderen van Stef den Ridder. Wij heten u welkom!

http://www.cultuurmoerdijk.nl/kunst-en-cultuur-route