Omdat de samenstelling van onze groep de laatste tijd nogal gewijzigd is, hebben we afgelopen zaterdag in Amersfoort nieuwe foto’s gemaakt.
Het was geen proffessionele shoot of zo… we hebben elkaar gewoon even op de gevoelige plaat vastgelegd. Hierdoor kunnen we ons nu weer eens goed aan u voorstellen. Dit doen wij op de pagina ‘a few ladies and a dude’. Verder zijn er ook een paar nieuwe foto’s geplaatst die afgelopen zaterdag door Gerda van Velzen zijn gemaakt, bedankt daarvoor Gerda!


Afgelopen zaterdag was het Vocaal Centraal in het Icoontheater in Amersfoort. We hebben ons na het Top festival in november helemaal gericht op twee nieuwe nummers en ‘Stand my Ground’ van Within Temptations is afgelopen zaterdag voor het eerst gezongen. Natuurlijk is een debuutnummer altijd wat spannend, maar we waren best tevreden met het resultaat. Het is ook weer even zoeken naar onze sound en de balans in onze groep. Al met al vonden we het goed gaan en is het fijn om weer op dat podium te staan! De jury heeft weer mooie leerpunten omschreven, dus we kunnen weer aan de bak aanstaande dinsdag met in het vizier ‘De Fendert Zingt’ op 21 april 2018.