Helaas geen ‘Dappere Dodo’…

Op zaterdag 18 mei gingen we lekker naar zee… Noordwijk aan zee! In De Muze werd daar het BALK festival West gehouden. In dit heerlijk knusse en overzichtelijke theater hebben zo’n 20 deelnemende groepen zich van hun beste kant laten zien voor publiek en jury. Ook Stacked mocht hier 2 x een setlist zingen. Er was van ’s middags tot ’s avonds 22 u ongeveer genoeg te zien en te horen!

Foto: organisatie BALK festival West

Na het middagprogramma werd bekend gemaakt wie er voor De Dappere Dodo in aanmerking kwam. Deze prijs wordt gegeven aan de groep die iets dappers doet qua arrangement, samenzang, choreo enz. Tot onze verbazing zat Stacked samen met Playground en PULZE bij de genomineerden! Mochten we tot overmaat van leukheid nog een keer in het avondprogramma optreden ook! We hebben in de Apollozaal dus nogmaals At Last gezongen van Etta James en volgens mij zongen we de zeemeeuwen uit de lucht. Playground ging er echter met De Dappere Dodo van door! Gefeliciteerd Playground!

We hebben genoten van een zeer geslaagde dag in Noordwijk! Voor een impressie zie onze foto pagina!

Foto: Richard van Egmond/Michael Gornig

Tongerloplein BeKOORt

Wat was het leuk om op zaterdag 11 mei jl. op dit gezellige plein in Roosendaal op te mogen treden samen met Close Up uit Roosendaal. Het was de eerste editie en het mag een succes worden genoemd. Het terras zat goed vol en met een voorzichtig zonnetje was dit prima uit te houden. Tel daar 2 mooie optredens bij op en het is leven is goed!

2019!

Lieve familie, vrienden, fans!

Een mooi jaar is weer voorbij. Zoals het bij iedereen gaat, ging het ook bij Stacked: met een lach en een traan. Zeer tevreden voelen wij ons over 2018 met mooie optredens, veel gezelligheid, nieuwe leden en prachtige arrangementen! Van 2019 gaan we wéér iets moois maken!

Het is dit jaar 5 jaar geleden dat we gestart zijn met Stacked, dus daar wordt zeker nog aandacht aan besteed. We houden jullie op de hoogte! Tot ziens bij de optredens!

Liefs, Stacked.

Duoconcert met Jazz’n was gezellig!

Afgelopen zondag waren we te gast bij JAZZ’N in Den Bosch. Het optreden in De Azijnfabriek was gezellig en druk! Wat een leuke venue is dat!! We hebben er van genoten! Zie ‘foto’s’ voor meer kiekjes van deze dag gemaakt door www.hvz-fotografie.nl. 

 

4 november Dubbelconcert met Jazz’n

Op 4 november staan we schouders aan schouder met Jazz’n op het podium van de Azijnfabriek (Bethaniestraat 4, 5211 LJ ‘s-Hertogenbosch). Dat wordt jazzy, funky en gewoon heel gezellig op z’n Brabants. Jazz’n is met 14 leden niet veel groter dan Stacked en wordt geleid door dezelfde dirigente. Zien we je op 4 november om 16 u in Den Bosch? Reserveer alvast kaarten via jazzndb@gmail.com en we zien je dan!

 

Kunst en Cultuurroute : Stacked opgetreden in Villa d’Engelenburgh in Fijnaart!

Wat een prachtige plaats om op te treden! Was je erbij? Heb je gekeken hoe de villa er van binnen uitzag? Het was alsof je met het binnenstappen door een tijdmachine was gestapt. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken! Buiten in de tuin stond 16 september een heerlijk briesje met een fijn najaarszonnetje. In diezelfde tuin waren beelden te bewonderen. Voor een klein, maar geïnteresseerd publiek hebben we 9 nummers kunnen laten horen. Het was voor ons even wennen aan het zingen in de buitenlucht, dat doen we eigenlijk nooit omdat we elkaar dan niet zo goed kunnen horen. Ook was onze ‘dude’ Sander er niet bij dus we misten de Vocal Percussion. Al met al was het fijn om daar op te treden bij die statige villa!

 

 

 

 

 

Zo! De eerste repetities zitten er al weer op! Tijd om weer eens op te treden en wel tijdens de Kunst & Cultuurroute van Moerdijk.
Op 16 september is de prachtige Villa d’ Engelenburgh te Fijnaart opengesteld van 11:00u tot 17:00u. Stacked zal om 15.30u optreden (helaas zonder de Vocal Percussion van onze ‘dude’ Sander, maar zeker niet minder leuk!). Tevens zijn er in de tuin bronzen beeldhouwwerken te bezichtigen van Rien Joosen en handgemaakt keramiek van Annelies van Tetering. In de bibliotheek zijn illustraties te bewonderen van Stef den Ridder. Wij heten u welkom!

http://www.cultuurmoerdijk.nl/kunst-en-cultuur-route