Het is al weer 23 dagen geleden dat het nieuwe jaar begon! Hoewel 2017 een heel prettig jaar was met mooie optredens en leuke trips, waren we ook heel erg toe aan een nieuw jaar. Lekker met nieuw repertoire aan de slag, nieuwe optredens in het vizier en een nieuwe hoge sopraan: welkom Marjon!

Op zaterdag 13 januari hebben we opgetreden bij een besloten persooneelsfeest in La Riva in Antwerpen. Wat was dit ontzettend leuk om te doen! Een prachtige locatie, vriendelijke mensen en daarna nog heerlijk gegeten bij Eetcafé Bacchus. De medewerkers daar hebben we nog even blij gemaakt met een spontane zangsessie!

We gaan nu aan de slag voor de eerste optredens: op 17 maart 2018 in Amersfoort bij Vocaal Centraal (ICOONtheater) en 21 april bij De Fendert Zingt/BALK festival Zuid (De Borgh, Zevenbergen). Daarna dendert de Stackedtrein door naar 2 juni om op te treden bij Middelburg VolKoren, daarvoor hebben we al zon besteld! Het weekend erna zijn we te vinden in Berlijn. We zijn, samen met Voice Over, te gast bij Moving Colours die vorig jaar bij ons zijn geweest om hun jubileumjaar te vieren. Na de zomer staan we in ieder geval weer op het podium in Rosmalen bij Den Bosch Goes Acapella en wie weet wat er allemaal nog komt. Genoeg op de agenda, werk aan de winkel!

We zien jullie hopelijk bij één van onze optredens. We zijn hard aan het studeren om jullie op twee nieuwe nummers te trakteren!

Groetjes!