Gisteren stond Hengelo in het teken van zang en zon! De Brabantexpress was al erg vroeg vertrokken om daar een mooi Stacked-feestje neer te zetten.


Met de spanning van NKF en Balk festival Zuid nog in het achterhoofd lieten de dames om 11.00 u de eerste klanken horen in een prachtig park. 

Wat was dat heerlijk! Even lekker zingen,  ontstressen in de zon en ook nog ontzettend hartelijk ontvangen worden  door de organisatie van Amusing Hengelo (met zelfs een kleedkamer met lampjesspiegels). 

Om half drie mochten zij hun kunsten aan de jury tonen. Dit was voor de meiden het laatste optreden voor de zomervakantie, dus het was extra genieten geblazen. Totaal onverwacht, want wat hebben ze goede vocal groups gehoord, mochten ze de tweede prijs mee terug naar Brabant nemen.

Wauw! 

De dames zullen toch niet stil zitten in de komende maanden. Ze werken aan nieuw repertoire voor een spetterend optreden in september, waaronder een nummer geschreven en gearrangeerd door hun eigen leading lady Annalisa.  Ook op de website zullen ze van zich laten horen en zich persoonlijk aan u voorstellen. Tot snel dus!

Geef een antwoord